Sklenička tohoto tekutého karamelu ve velikosti 0,2 l obsahuje výluh ze 40 květů pampelišek a odrazí se to nejen ve výrazné pampeliškové chuti, ale i vlivu na krk. Ruční výrobou tekutého karamelu navazujeme na inspirující zmínku o ručně vyrobeném karamelu v Receptáři léčitele a faráře Pátera Františka Ferdy. Efekt je tedy dvojnásobný. Tekutý karamel je vhodný i pro vegetariány, vegany i pro ty, jež mají bezlepkovou dietu.
Dostupnost: pouze v jarních měsících v období květu pampelišek
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh z květů pampelišek ve vodě (40 ks na 200 ml karamelu) 26 % a citrón
Sušina: 74 %
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C
Vaškův karamel - Pampeliškový karamel 0,2 l
Žádné komentáře
170 Kč
Nový komentář