Vína
Vína podle barvy:
- bílé - víno z bílých, růžových, červených nebo modrých hroznů. Lisované narušené slupky hroznů (neboli rmut) se ihned zpracuje a záská se tak čistý vinný mošť ke kvašení.
- červené - víno vyrobené z modrých hroznů. Před lisováním se rmut nechá několik dní fermentovat (kvašení trvá několik hodin až po jeden měsíc), aby se uvolnilo barvivo ze slupek.
- růžové - víno růžové barvy se vyrábí převážně metodou omezené fermentace rmutu modrých hroznů, dále pak se vyrábí scelováním (míchání červených a bílých šumivých vín) a nebo metodou tzv. krvavé rosé, kdy celé hrozny se vlastní vahou lisují v tanku.
Název
Pozice
Nejnovější
Cena
Cena
Skladem přednostně
1 položka
-
Výrobek má charakteristickou chuť medoviny a hroznového vína, má sladkou chuť po medu, jemné aroma a bohatou perlivost. Vhodný jako aperitiv při jakékoliv příležitosti ke slavení.
Dostupnost: Na dotaz
190 Kč